1. خانه
  2. خدمات
  3. خدمات افزایش سرعت سایت

خدمات افزایش سرعت سایت

در دنیای دیجیتال امروزه، سرعت و کارآیی وب سایت ها از جمله عوامل بسیار مهم برای موفقیت، بهبود رتبه سئو و رشد کسب و کارهای آنلاین محسوب می‌شود. هرچه وب سایت سریع تر بارگذاری شود، تجربه کاربری بهتری فراهم می‌شود و احتمال بازگشت کاربران به سایت به طور مداوم افزایش می‌یابد. به عبارت دیگر، سرعت لود صفحات وب سایت نه تنها اثرات مثبتی بر رتبه بندی در موتورهای جستجو دارد، بلکه به طور مستقیم بر فروش و موفقیت کسب و کارهای آنلاین نیز تأثیر می‌گذارد. از این رو، افزایش سرعت سایت یکی از اولین و مهم‌ترین اقداماتی است که هر صاحب کسب و کار یا مدیر وب سایت باید به آن اهمیت بدهد.

تیم دنیای کد با دانش و تخصص خود در این زمینه، خدمات افزایش سرعت سایت را به صورت تضمین یکماهه تا شش ماهه ارائه می‌دهد. این خدمات نه تنها به بهبود سرعت لود وب سایت شما کمک می‌کنند، بلکه تجربه کاربری را بهبود بخشیده و در نتیجه رضایت و اعتماد کاربران را نیز افزایش می‌دهند. از این رو، همکاری با تیم ما می‌تواند یک گام مهم در جهت بهبود عملکرد و موفقیت کسب و کارهای آنلاین شما باشد.

افزایش سرعت سایت
همیشه با یک انتخاب خوب شروع می شه
دامنه اینفو
دامنه نت
دامنه شاپ
دامنه استور
دامنه کام
سر فصل مطالب
    برای شروع تولید جدول مطالب ، یک هدر اضافه کنید

    تاثیر افزایش سرعت سایت در بهبود رتبه سئو

    افزایش سرعت سایت ، یکی از عوامل مهم و تاثیرگذار در سئو (بهینه سازی موتورهای جستجو) وب سایت ها است. در واقع، سئو به معنای دیده شدن در نتایج جستجوی گوگل است و این به معنای جلب ترافیک و بازدیدکننده به وب سایت و در نتیجه افزایش فروش و درآمد می‌باشد. سرعت لود صفحه یکی از عوامل موثر در سئو است، به طوری که گوگل در سال های اخیر اهمیت ویژه‌ای به این موضوع داده و وبسایت هایی که سرعت لود آن‌ها بیش از 4 ثانیه طول می‌کشد، به وضوح تحت تأثیر منفی در رتبه بندی نتایج جستجو قرار می‌گیرند.

    از طرف دیگر از آنجا که کاربران تمایلی به صبر کردن ندارند، افزایش سرعت سایت امری بسیار مهم است. این به این معناست که ما زمان محدودی برای جلب توجه کاربر داریم، زیرا کاربران نیز انتظار دارد تا سایت در حدود 4 ثانیه بارگذاری شود. بنابراین، برای جلب توجه کاربران و حفظ رتبه در نتایج جستجو، ضروری است که سرعت لود صفحات را به حداقل زمان ممکن کاهش دهیم و این امر از اهمیت بالایی برخوردار است.

    همچنین، باید توجه داشت که گوگل به تازگی بخش جدیدی را به سرویس سرچ کنسول اضافه کرده است که تمامی صفحات سایت را از نظر سرعت بررسی و گزارش می‌کند. این اقدام نشان می‌دهد که وبمستران باید با توجه به استانداردهای گوگل، سرعت سایت خود را بهینه کنند تا از افت رتبه وبسایت‌ در نتایج جستجو جلوگیری کنند و بهره وری سئوی خود را افزایش دهند.

     

    تاثیر سرعت سایت بر رتبه سئو :  برای مطالعه این مقاله کلیک کنید

     

    تاثیر افزایش سرعت سایت در تجربه کاربری

    تجربه کاربری یا (UX) یکی از موارد بسیار مهم در طراحی سایت و افزایش اعتماد کاربران است و سرعت لود سایت یکی از عوامل اصلی در بهبود این تجربه است. امروزه، کاربران بیشتر از هر زمان دیگری برای لود شدن صفحات عجله دارند و اگر صفحه مورد نظر آن ها بیش از چند ثانیه طول بکشد، احتمالاً به سایت دیگری می‌روند.

    اگر صفحه محصول شما بیش از پنج ثانیه برای لود شدن طول بکشد، این به معنای از دست دادن بیشتر از نیمی از مشتریان شماست. اما اگر وبسایت شما سریع تر از رقبا لود شود، این عمل احتمالاً باعث تبدیل شدن سایت شما به انتخاب اول مشتریان خواهد شد.

    بنابراین، با بهره‌گیری از خدمات افزایش سرعت سایت، می‌توانید وبسایت خود را از رقبا متمایز کنید. با بهبود سرعت لود صفحات، شما نه تنها تجربه کاربری را بهبود می‌دهید بلکه احتمالاً بهبود قابل ملاحظه‌ای در نرخ تبدیل و فروش خود داشته باشید. بنابراین، از امروز شروع کنید و با بهره گیری از اقدامات بهینه سازی و افزایش سرعت سایت، وبسایت خود را برای کاربران بهتر و مطمئن تر کنید و همچنین از رقبا متمایز شوید.

     

    عوامل تاثیر گذار در کاهش سرعت لود سایت

    عوامل تاثیر گذار در کاهش سرعت لود سایت

    سرعت سایت یکی از موارد مهم در موفقیت وب سایت شماست که تأثیر زیادی بر تجربه کاربری و رشد وبسایت شما دارد و عوامل بسیاری در بهینه سازی یا کاهش سرعت لود سایت دخیل است، برای مثال برنامه نویسی استاندارد یکی از موارد بسیار مهم در سرعت لود سایت است و یا استفاده از تصاویر با حجم کم نیز یکی دیگر از مواردی است که باید رعایت شود تا سرعت لود صفحات کاهش پیدا نکند.در ادامه برخی از عوامل اصلی که باعث کاهش سرعت سایت می‌شوند را بررسی می کنیم.

    کدنویسی غیر استاندارد: استفاده از کدهای غیر بهینه و پیچیده در قالب ها یا افزونه های وردپرس یا سایت های اختصاصی می‌تواند سبب کاهش سرعت سایت شود. بهینه نبودن کد های مورد استفاده در طراحی سایت با وردپرس یا طراحی سایت اختصاصی می‌تواند باعث افت سرعت وب سایت شود.

    فایلهای CSS و JavaScript: فایلهای استایل وب سایت یا CSS و فایل های مربوط به برنامه نویسی JavaScript اگر بسیار بزرگ و غیر فشرده باشند می‌توانند زمان بارگذاری صفحه را افزایش دهند. عدم فشرده سازی و بهینه سازی این فایل‌ها می‌تواند باعث افت سرعت سایت شود.

    تصاویر: استفاده از تصاویر با اندازه بزرگ و بهینه نشده می‌تواند عامل اصلی کاهش سرعت سایت باشد. باید از فرمت های مناسب و فشرده برای تصاویر استفاده کرده و اندازه آن ها را بهینه کرد.

    مشکلات سرور: مشکلات در سرور مانند ظرفیت ناکافی، ناتوانی در پاسخگویی به درخواست‌ها، و یا مشکلات شبکه می‌تواند عملکرد سرعت سایت را تحت تأثیر قرار دهد.

    استفاده از فایل های برنامه نویسی غیر ضروری یا بلااستفاده : استفاده از فایل ها و منابعی که در صفحه نمایش لود می شود اما برای عملکرد سایت لازم نیستند می تواند باعث افزایش زمان بارگذاری و کاهش سرعت سایت شود، بنابر این باید تنها موارد مورد نیاز در هر صفحه لود شود.

    استفاده نادرست از کش: تنظیمات نادرست کش مرورگر یا سرور می‌تواند منجر به بارگذاری مجدد منابع باشد و در واقع به جای افزایش سرعت سایت و بهینه سازی سرعت لود سایت باعث کندی سایت شود.

    با بهبود و بهینه سازی این عوامل، می‌توانید تغییر قابل توجهی در افزایش سرعت سایت خود را تجربه کنید و تجربه کاربری و سئو وبسایت خود را بهبود بخشید.

     

    عوامل موثر در سرعت سایت :  برای مطالعه این مقاله کلیک کنید

     

    تفاوت میان سرعت سایت و سرعت صفحه

    تفاوت میان سرعت سایت و سرعت صفحه

    سرعت صفحه (Page Speed) معمولاً به مدت زمانی اشاره دارد که صفحه وب برای بارگذاری کامل محتوا و منابع آن به کاربر نمایش داده می‌شود. این مورد شامل زمانی است که طول می‌کشد تا تصاویر، متن، اسکریپت ها و فایل های مربوطه دانلود شده و به صورت قابل مشاهده برای کاربر نمایش داده شوند.

    اما سرعت سایت (Site Speed) به عنوان یک مفهوم گسترده تر، به کلیت زمان بارگذاری و عملکرد تمام صفحات و منابع موجود در وبسایت اشاره دارد. این مورد شامل زمان بارگذاری همه صفحات، زمانی که صفحات مختلف بارگذاری می‌شوند (مانند صفحه اصلی، صفحه محصولات، صفحه ورود و غیره)، و همچنین همه فایل‌ها، تصاویر، اسکریپت ها و منابع دیگری است که باید برای بارگذاری صفحات وبسایت دانلود شوند.

    بنابراین، مشخص است که در صورت بهینه سازی سرعت صفحه، می‌توان تأثیر مثبتی بر تجربه کاربری داشت، اما برای بهبود کلیت و عملکرد کلی وبسایت، افزایش سرعت سایت امری اساسی تر است. از این رو، در نظر گرفتن هر دو این عوامل از اهمیت بالایی برخوردار است تا کاربران تجربه بهتری در مرور و استفاده از وبسایت داشته باشند و همچنین بهبود در رتبه بندی موتورهای جستجو و رشد کسب و کار را تسهیل کند.

     

    چگونه سرعت سایت رو بررسی کنیم :  برای مطالعه این مقاله کلیک کنید

     

    مواردی که برای افزایش ساعت شما در دنیای کد انجام می شود

    اگر سرعت لود سایت خود را بررسی کردید یا توسط سایرین به شما گفته شده سرعت لود سایت شما مناسب نیست میتوانید از متخصصین این حوزه کمک بگیرید و سرعت لود سایت خود را برای کاربران و موتور های جستجو بهینه کنید. برخی از این اقدامات برای افزایش سرعت سایت عبارتند از:

    1. بهینه‌سازی تصاویر: تصاویر باید به لحاظ اندازه، حجم و کیفیت بهینه شوند تا زمان بارگذاری صفحات کاهش یابد.
    2. بهینه‌سازی CSS و JavaScript: تعداد و حجم فایل های CSS و JavaScript قالب و افزونه ها بهینه می‌شود تا زمان لود صفحات کاهش یابد.
    3. اولویت بندی رندرینگ فایل های صفحه: هر فایل باید در زمان و جای مخصوص خودش لود شود تا بهینه سازی مناسبی صورت گیرد.
    4. تاخیر در جاوا اسکریپت: فایل‌های JavaScript باید در انتهای صفحه لود شوند تا تأثیر آن بر روی بارگذاری صفحه کمتر شود.
    5. فعال‌سازی کش: بهترین نوع و حالت کش برای وبسایت شما فعال می‌شود تا زمان لود صفحات به حداقل برسد.
    6. فعال‌سازی brotli: استفاده از تکنولوژی جدیدتری نسبت به gzip برای فشرده‌سازی محتواها.
    7. بررسی هاست: بررسی و بهبود مدت زمان پاسخگویی سرور به ریکوئست‌ها.
    8. بررسی پیشخوان وردپرس: بهینه‌سازی پیشخوان وردپرس برای کاهش فشار روی سرور.
    9. بررسی تاثیر افزونه‌ها: بررسی تأثیر تمام افزونه های شما در سرعت سایت و بهینه سازی آن‌ها.
    10. بررسی ساختار قالب: اصلاح ساختار سورس قالب به عنوان یکی از اقدامات مهم افزایش سرعت سایت.
    11. بهینه‌سازی فونت‌ها: کاهش تعداد فونت های بیهوده در سایت و استفاده از فونت های بهینه.
    12. بهینه‌سازی دیتابیس: بهینه سازی دیتابیس برای افزایش سرعت و عملکرد وبسایت.
    13. اتصال به کلود فلر: اتصال وبسایت به سرورهای ابری کلودفلر برای بهبود عملکرد و امنیت.
    14. اتصال سایت به CDN: اتصال به شبکه توزیع محتوا برای کاهش زمان بارگذاری محتواها.
    15. فعال‌سازی Keep Alive: فعال‌سازی تکنیک Keep Alive برای حفظ اتصال های باز بین مرورگر و سرور.
    16. جلوگیری از سرقت پهنای باند: استفاده از تکنیک هایی برای جلوگیری از سرقت پهنای باند.
    17. کاهش ریکوئست ها: حذف یا کاهش تعداد ریکوئست های بیهوده به سمت سرور.
    18. افزایش Performance: آنالیز و بهبود عملکرد وبسایت برای افزایش کارایی و سرعت.
    19. فعال‌سازی SSL: فعال‌سازی SSL برای بهبود امنیت و سرعت وبسایت.
    20. تریک‌های اختصاصی: استفاده از تکنیک های برنامه‌نویسی اختصاصی برای بهبود سرعت وبسایت.

     

    اتفاقات بعد از افزایش سرعت سایت

    چه اتفاقاتی بعد از افزایش سرعت سایت برای کسب و کار شما رخ می دهد؟

    افزایش سرعت سایت می‌تواند به طور مستقیم و غیرمستقیم بر کسب و کار شما تاثیر گذار باشد. بعد از افزایش سرعت سایت، ما در ادامه موارد مهمی که بعد از افزایش سرعت سایت برای کسب و کار شما رخ می دهد را برای شما شرح می دهیم:

    1. بهبود در رتبه‌بندی گوگل و دریافت امتیاز ویژه: سرعت بالای سایت توسط موتورهای جستجو مانند گوگل مورد توجه قرار می‌گیرد. این مورد منجر به بهبود رتبه سایت شما در نتایج جستجو می‌شود و احتمالاً باعث افزایش ترافیک و بازدیدهای آنلاین می‌شود.
    2. کاهش نرخ پرش یا Bounce Rate: با افزایش سرعت سایت، کاربران احتمالاً بیشتر در سایت شما می‌مانند و به صفحات مختلفی از آن سر می‌زنند، که این امر می‌تواند به کاهش نرخ پرش و افزایش در مدت زمان بازدید کاربران منجر شود.
    3. افزایش نرخ تبدیل یا Conversion Rate: سرعت بالای سایت می‌تواند کاربران را ترغیب به انجام عملیات خرید و اقدامات مشابه کند، که این مورد به افزایش نرخ تبدیل و در نتیجه افزایش درآمد و فروش کسب و کار منجر می‌شود.
    4. رضایت کاربران: سایتی با سرعت بالا به راحتی قابل استفاده است و تجربه کاربری بهتری را ارائه می‌دهد. این امر می‌تواند باعث افزایش رضایت کاربران و ایجاد ارتباط مثبت با مشتریان شما شود، که در نتیجه ممکن است بازگشت و تکرار بازدید آن ها را به سایت شما تضمین کند.

    بنابراین، افزایش سرعت سایت نه تنها به بهبود تجربه کاربری کمک می‌کند بلکه می‌تواند به رشد و توسعه کسب و کار شما نیز کمک کند. این موارد به اثبات اهمیت بهینه سازی سرعت سایت و توجه به این امر توسط صاحبان کسب و کارها و وب سایت ها می‌پردازد.

     

    چگونه سرعت لود سایت را بررسی کنیم؟

    چگونه سرعت لود سایت را بررسی کنیم؟

    برای بررسی سرعت لود وب سایت خود، می‌توانید از ابزارها و راهکارهای مختلفی استفاده کنید که به شما کمک می‌کنند تا عملکرد و سرعت سایت خود را بهبود بخشید. در اینجا به برخی از بهترین ابزارها و روش‌های بررسی سرعت سایت اشاره خواهم کرد:

    1. PageSpeed Insights  گوگل: این ابزار به شما امتیازی از 0 تا 100 برای سرعت و بهینه سازی وب‌سایت تان اعطا می‌کند. همچنین به شما پیشنهاداتی برای بهبود عملکرد و سرعت وب‌سایتتان ارائه می‌دهد.
    2. WebPageTest: این ابزار به شما اجازه می‌دهد تا سرعت بارگذاری وب سایت خود را در مرورگرهای مختلف و از نقاط مختلف جهان تست کنید. همچنین اطلاعات مفصلی از جمله زمان بارگذاری هر المان وب، اندازه صفحه و نکات بهینه‌سازی را ارائه می‌دهد.
    3. GTmetrix: این ابزار اطلاعات دقیقی از عملکرد وب سایت شما ارائه می‌دهد، از جمله امتیاز، زمان بارگذاری، اندازه صفحه و پیشنهادات بهینه‌سازی، البته این ابزار رایگان نیست و برای استفاده از آن باید یک طرح را خریداری نمایید.
    4. ابزار تست سرعت ایرانی واکاو: این ابزار کاملا بومی و ایرانی به شما اطلاعاتی در مورد زمان بارگذاری وب سایت شما در نقاط مختلف جهان ارائه می‌دهد. همچنین به شما کمک می‌کند تا عواملی که سرعت وب سایت را کاهش می‌دهند را شناسایی کنید.

    استفاده از این ابزارها به شما کمک می‌کند تا سرعت و بهره‌وری وب سایت خود را بهبود بخشیده و تجربه کاربری را بهینه کنید. همچنین، با بهره‌گیری از پیشنهادات این ابزارها می‌توانید بهینه سازی‌های لازم را اعمال کرده و بهترین عملکرد ممکن را از وب سایت خود بدست آورید.

    دریافت مشاوره رایگان

    سخن پایانی

    با درک عمیق از اهمیت سرعت و کارایی وب سایت برای موفقیت کسب و کار آنلاین که در این صفحه برای شما شرح دادیم باید بگوییم، ما در دنیای کد از تجربه و تخصص خود برای ارائه خدمات افزایش سرعت سایت به شما بهره می‌بریم. هدف ما ارائه راه حل‌هایی است که با کمترین هزینه و بیشترین بهره‌وری، به شما کمک کنند تا سرعت وب سایت خود را به بهترین حالت ممکن برسانید و از افزایش سود و رشد کسب و کارتان بهره مند شوید.

    دریافت خدمات افزایش سرعت سایت از متخصصین ما، به شما امکان می‌دهد تا با اعتماد به دانش و تجربه ما، به بهترین انتخاب برای افزایش سرعت سایت خود برسید و از تاثیر مثبت آن بر روی کارایی و سودآوری خود استفاده کنید. از مشاوره تا اجرا، ما همراه شما خواهیم بود تا هرگونه نگرانی یا نیازی که در ارتقای سرعت وب سایتتان دارید، رفع شود و بهترین راهکارها برای شما ارائه شود. همچنین با انتخاب ما، شما از ضمانت یک تا شش ماهه سرعت سایت خود استفاده خواهید کرد.

    سوالات متداول

    در صورت داشتن هرگونه سوال یا ابهام، می‌توانید از بخش ‘سوالات متداول’ استفاده کنید تا به طور سریع و کارآمد به پاسخ خود دست پیدا کنید. این بخش شامل توضیحات جامع و کاملی است که به پرسش‌های متداول کاربران پاسخ داده می‌شود، از این رو ممکن است پاسخ مورد نیازتان را در اینجا پیدا کنید، اگر سوالی داشتید که پاسخ آن را نیافتید با ما در ارتباط باشید.

    خیر، با رعایت موارد بهینه‌سازی، سرعت وب‌سایت شما برای همیشه به حالت بهتری دست پیدا می‌کند. ما از آموزش‌های لازم برای نگهداری سرعت بهینه‌سازی شده وب‌سایتتان نیز پشتیبانی می‌کنیم.

    خدمات ما دارای گارانتی ۱۰۰٪ هستند. اگر پس از بهینه‌سازی بین یک تا شش ماه، نتیجه مورد انتظار را نداشتید، می‌توانید درخواست عودت وجه دهید و کل هزینه به شما بازگردانده می‌شود.

    دلایل کند شدن سایت وردپرسی می‌تواند شامل هاست ضعیف، حجم بالای عکس‌ها، تأثیر افزونه‌ها بر سرعت، عدم وجود افزونه مدیریت کش، و مشکلات اسکریپت‌های خارجی باشد.

    طبق تحقیقات، سرعت لود سایت باید بین ۱ تا ۳ ثانیه باشد. با بهینه‌سازی و افزایش سرعت وب‌سایت توسط ما، به این معیارها خواهید رسید.

    بله، بعد از ثبت سفارش، تست سرعت سایت شما قبل و بعد از بهینه‌سازی برای شما ارسال می‌شود.

    براساس تجربه ما، افزایش سرعت سایت‌های وردپرسی ممکن است بین ۳ تا ۱۰ روز کاری زمان ببرد، با احتمال استثنا هایی که ممکن است به ۱۰ تا ۱۵ روز کاری افزوده شود.

    بله، سرعت لود وب‌سایت می‌تواند بهبود سئو و رتبه‌دهی سایت را بهبود بخشیده و بهبود سئو را تسهیل کند. سرعت لود سایت به رتبه‌بندی و دسترسی کاربران در نتایج جستجوی ارگانیک تأثیر مثبتی می‌گذارد.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    جستجو کردن