1. خانه
  2. تعرفه خدمات
  3. قیمت طراحی سایت

قیمت طراحی سایت

در جهان دیجیتال امروز، وب سایت ها اغلب اولین نقطه تماس با مشتریان بالقوه هستند و به عنوان ویترین آنلاین فروشگاه و خدمات مورد توجه قرار می‌گیرند. از این رو، طراحی سایت حرفه ای نه تنها به اعتبار و حرفه ای بودن شما اشاره می‌کند، بلکه نشان‌دهنده توجه به تجربه کاربری نیز می‌باشد و از این رو ما در این صفحه به تحلیل قیمت طراحی سایت میپردازیم.

تعیین قیمت طراحی سایت می‌تواند برای بسیاری از افراد گیج کننده باشد این گمراهی از تنوع بیشمار قیمت ها ناشی می شود که از عوامل متعددی در ارزیابی و محاسبه قیمت طراحی سایت مورد استفاده قرار می‌گیرند.

در واقع، عواملی مانند ابعاد وب سایت و پیچیدگی وب سایت، نیازهای خاص و مخاطبان مورد نظر، فناوری های مورد استفاده، و … تماماً تأثیرگذار بر قیمت نهایی طراحی سایت هستند. اما چگونه می‌توانیم این تنوع را درک کنیم؟

در واقع، هنگام انجام بررسی برای تعیین قیمت طراحی سایت، می‌بایست ابتدا به عوامل اساسی نظیر نوع فعالیت کسب و کار، نیازهای مشتریان و هدف اصلی سایت توجه کرد. آیا وب سایت مورد نظر برای یک شرکت است یا برای یک فروشگاه آنلاین یا حتی یک کسب و کار خدماتی یا آموزشی؟ هر یک از انواع سایت، نوعی طراحی و توسعه و ویژگی های متفاوتی را به همراه دارند که در قیمت طراحی سایت تاثیر گذار است.

برای مثال، وب سایت شرکتی که به دنبال برندسازی و ارائه اطلاعات محصولات و خدمات خود است، نیازی به یک وب سایت ساده با صفحات محدود دارد، در حالی که یک فروشگاه آنلاین نیاز به یک سیستم پیچیده تر برای مدیریت محصولات، سفارشات و پرداخت ها دارد.

بنابراین، تعیین قیمت طراحی سایت مستلزم درک دقیق از نیازها و اهداف مشتریان و همچنین آگاهی از تنوع بخش های مختلف وب سایت است. این موضوع برای تصمیم‌گیری در مورد هزینه واقعی راه‌اندازی یک وب‌سایت بسیار مهم است.

تعرفه طراحی سایت
محاسبه قیمت

برآورد قیمت طراحی سایت

برآورد قیمت طراحی سایت یک فرآیند پیچیده است که نیازمند درک دقیق از اجزای مختلف و نیازهای مشتریان است، همچنین روش های متفاوتی برای طراحی و برنامه نویسی یک سایت وجود دارد که باید به آن بر اساس ویژگی ها مد نظر توجه کرد همچنین سطح تجربه، سرعت پیاده سازی، سطح تخصص و عومل بسیار دیگری در این مسیر باید مد نظر قرار گرفته شود. در واقع، قیمت نهایی بر اساس عوامل متعددی از جمله اندازه و پیچیدگی سایت، نیازمندی‌های ویژه مشتری، فناوری های استفاده شده، و سطح خدمات ارائه شده تعیین می‌شود. در ادامه به تشریح موارد اصلی مورد نیاز برای برآورد قیمت طراحی سایت خواهیم پرداخت:

موارد بسیار مهم در برآورد قیمت راه اندازی کسب و کار آنلاین

 

هزینه سئو سایت

هزینه سئو یا بهینه سازی برای موتورهای جستجو، بخش مهمی از هزینه‌ های جداگانه از طراحی سایت است که مستقیماً بر روی بازاریابی و دسترسی به سایت تأثیر می‌گذارد.در دنیای پر رقابت امروز عدم حضور در نتایج جستجوی گوگل یک تهدید محسوب می شود و مشتریان زیادی را از شما دور می کند.

 

انتخاب نوع برنامه نویسی

انتخاب طراحی سایت با استفاده از وردپرس یا طراحی سایت اختصاصی به موارد متعددی بستگی دارد که باید در نظر گرفته شوند. طراحی سایت با وردپرس به طور کلی هزینه کمتری نسبت به طراحی سایت اختصاصی دارد و در مقابل طراحی سایت اختصاصی کیفیت و شخصی سازی قوی تری نسبت به وردپرس دارد.

 

هزینه تولید محتوا

تولید محتوا یکی دیگر از هزینه های ورود به کسب و کار آنلاین است که بعد از طراحی و راه اندازی سایت یکی از موارد اساسی است که تأثیر مستقیمی بر رشد و توسعه سایت دارد. در این مرحله، تولید محتوا از انواع مختلف مانند محتوای متنی، صوتی، تصویری و ویدیویی تشکیل می شود که متناسب با نیاز های مخاطبین و نوع کسب و کار شما باید ایجاد شود.

دامنه یا آدرس سایت

انتخاب دامنه برای وب سایت یک مرحله مهم در فرآیند راه اندازی کسب و کار آنلاین است که نیازمند انتخاب دقیق و هوشمندانه است و در پروسه قیمت طراحی سایت تاثیر گذار است. دامنه، همانند آدرس دقیق فروشگاه در دنیای حقیقی، برای وب سایت شما در دنیای دیجیتال است که کاربران را به سمت وب سایت شما هدایت می‌کند.

وقتی شما نام وب سایت خود را انتخاب می‌کنید، لازم است تا یک دامنه مناسب برای آن خریداری کنید. این دامنه در واقع پسوندی است که به انتهای نام وب سایت شما اضافه می‌شود مانند “.com”، “.ir”، “.org” و غیره.

برخی از نکات مهم در انتخاب دامنه عبارتند از:

  1. مطابقت با هدف سایت: دامنه باید با هدف و نوع فعالیت وب‌سایت شما هماهنگ باشد. برای مثال، اگر وب سایت شما برای فعالیت در ایران است، دامنه “.ir” مناسب تر است.

  2. خریداری دامنه مناسب: برای اطمینان از انتخاب بهترین دامنه، ممکن است نیاز باشد تا مطالعه و تحقیق در مورد دامنه های مختلف و میزان شناخته آنها را انجام دهید.

  3. مجوزها و محدودیت ها: برخی از دامنه ها نیازمند کسب مجوزهای خاص هستند و برخی دیگر ویژه سازمان های دولتی هستند. قبل از خرید دامنه، اطمینان حاصل کنید که می‌توانید آن را استفاده کنید.

  4. مدت زمان خرید: می‌توانید دامنه را برای یک مدت زمانی خاص خریداری کنید. در نظر داشته باشید که خرید بلند مدت دامنه ممکن است به شما کمک کند تا از افزایش قیمت ها در آینده جلوگیری کنید.

  5. هزینه دامنه: برای برآورد دقیق هزینه طراحی سایت، هزینه دامنه نیز باید مدنظر قرار گیرد. هزینه دامنه معمولاً بسته به نوع دامنه و مدت زمان خرید متغیر است.

اهمیت انتخاب یک دامنه مناسب برای موفقیت وب سایت شما بسیار بزرگ است، بنابراین بهتر است این مرحله را با دقت و مطالعه بیشتری انجام دهید.

بهترین روش بررسی و انتخاب دامنه

بهترین روش برای بررسی و انتخاب دامنه، شناخت دقیق اهداف و مخاطبان مورد نظر سایت شما است. در ادامه، چند مرحله کلیدی برای انتخاب دامنه بهینه را بررسی می‌کنیم:

  1. شناخت هدف اصلی: برای شروع، باید هدف اصلی و محتوای اصلی سایت خود را مشخص کنید. آیا سایت شما برای کسب و کار است؟ یا ممکن است یک وبلاگ یا سایت شخصی باشد؟ هر نوع فعالیت ممکن است نیازهای متفاوتی در انتخاب دامنه داشته باشد.

  2. سادگی و قابلیت به یاد ماندن: دامنه شما باید ساده و قابل به یاد ماندن باشد. از جمله بهترین دامنه‌ها، آنهایی هستند که کوتاه، واضح و قابل نوشتن به راحتی هستند.

  3. پیشرفته بودن و قابلیت تعیین شخصیت: استفاده از کلمات کلیدی مرتبط با موضوع سایت و یا برند شما می‌تواند به شما کمک کند تا شخصیت خاصی را برجسته کنید و از دیگران متمایز شوید.

  4. استفاده از تکنولوژی‌های جدید: استفاده از دامنه‌های جدید و مرتبط با صنایع خاص (مانند دامنه‌های .tech یا .io برای فناوری) می‌تواند به شما کمک کند تا در دنیای دیجیتال پیشرو باشید.

  5. حفظ انطباق با برند: دامنه شما باید با برند و هویت بصری سایت شما هماهنگ باشد. انتخاب یک دامنه که با نام و لوگوی شما هماهنگ باشد، به تقویت شناخت برند کمک می‌کند.

  6. توجه به SEO: در انتخاب دامنه، باید به بهینه‌سازی موتورهای جستجو (SEO) نیز توجه کرد. استفاده از کلمات کلیدی مرتبط با موضوع سایت در دامنه می‌تواند به بهبود رتبه‌بندی سایت در نتایج جستجو کمک کند.

با توجه به این مراحل و با شناخت دقیق نیازها و اهداف خود، می‌توانید بهترین دامنه را برای سایت خود انتخاب کنید و به موفقیت در دنیای آنلاین نزدیک تر شوید.

انتخاب دامنه

هاست یا سرور سایت

هاست یا سرور وب، اصطلاحاً می‌تواند به عنوان “خانه” وب‌سایت شما در فضای دیجیتال تلقی شود. انتخاب نوع مناسب هاست برای وب‌سایت شما اهمیت بسیاری دارد زیرا این امر به طور مستقیم بر عملکرد، سرعت، امنیت و کارایی وب‌سایت شما تأثیر می‌گذارد و میتواند قیمت طراحی سایت را تغییر دهد.

  1. هاست اشتراکی: این نوع هاست برای وب‌سایت های کوچک و تازه تأسیس مناسب است. در این حالت، چند وب سایت بر روی یک سرور مشترک قرار می‌گیرند و منابع سرور میان این وب سایت ها تقسیم می‌شود. این گونه اشتراک منجر به قیمت طراحی سایت کمتری می‌شود، اما با افزایش ترافیک یک وب سایت، ممکن است سرعت و عملکرد سایت های دیگر نیز کاهش یابد.

  2. سرور مجازی خصوصی (VPS): در این مدل، یک بخش از سرور به صورت مجازی به وب سایت شما اختصاص داده می‌شود. این مورد به معنای اختصاص منابع بیشتری به وب سایت شما و افزایش امنیت و عملکرد آن است. هزینه سرور VPS معمولاً بیشتر از هاست اشتراکی است اما بازدهی بهتری دارد.

  3. سرور اختصاصی: در این حالت، یک سرور کاملاً به وب سایت شما اختصاص داده می‌شود. این مورد به معنای کنترل کامل و اختصاص منابع بسیار بیشتر به وب سایت شما است. این نوع سرور برای وب سایت های با ترافیک بالا و نیازهای خاص مناسب است و همچنین نیازمند مدیریت حرفه‌ای است و قیمت طراحی سایت را بالا تر می برد.

  4. هاست ابری: این نوع هاست از منابع محاسباتی و فضای ذخیره سازی ابری استفاده می‌کند. این ویژگی به معنای این است که وب سایت شما بر روی یک شبکه از سرورها میزبانی می‌شود که امکان مقیاس پذیری و افزایش منابع را فراهم می‌کند.

  5. هاست وردپرس: این نوع هاست به طور خاص برای وب سایت های وردپرسی طراحی شده است. این هاست ها امکانات و پشتیبانی ویژه‌ای برای اجرای بهینه وردپرس و افزونه های آن فراهم می‌کنند.

هرکدام از این انواع هاست و سرور دارای ویژگی‌ها و هزینه های مختلفی هستند که باعث تفاوت در قیمت نهایی طراحی سایت می شود و باید با نیاز ها و اهداف وب سایت شما هماهنگ شوند. برای انتخاب مناسب ترین هاست، باید به عواملی مانند نوع و حجم وب سایت، ترافیک مورد انتظار، امنیت و پشتیبانی، اعتبار و سابقه ارائه دهنده هاست توجه کنید.

نحوه انتخاب هاست و سرور
نحوه انتخاب بهترین هاست یا سرور

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد، کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته حال و آینده، شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد، تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

انتخاب میان طراحی اختصاصی و وردپرس

هزینه طراحی سایت با استفاده از وردپرس یا طراحی سایت اختصاصی به موارد متعددی بستگی دارد که باید در نظر گرفته شوند. طراحی سایت با وردپرس به طور کلی هزینه کمتری نسبت به طراحی سایت اختصاصی دارد.

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا منبع باز است که قابلیت استفاده رایگان از آن را فراهم می‌کند. علاوه بر این، هزینه برای استفاده از افزونه‌های مختلف در وردپرس نیز معمولاً کمتر از توسعه و اجرای قابلیت‌های مشابه در یک طراحی سایت اختصاصی است. همچنین، به دلیل وجود قالب‌ها و آماده‌سازی‌های گسترده برای وردپرس، زمان طراحی و توسعه سایت نیز کمتر خواهد بود که در نهایت منجر به کاهش هزینه می‌شود.

از سوی دیگر، طراحی سایت اختصاصی نیازمند برنامه‌نویسی و طراحی از ابتدا است که معمولاً هزینه بالاتری نسبت به استفاده از وردپرس دارد. این روش اجازه می‌دهد تا همه جزئیات و امکانات سایت بر اساس نیازها و خواسته‌های خاص شما طراحی شود، اما هزینه و زمان بیشتری را نیز به همراه دارد.

به طور کلی، اگر نیازهای شما به یک وب‌سایت پیچیده باشد و از امکانات و ویژگی‌های خاصی برای کسب و کار یا پروژه خود استفاده می‌کنید، طراحی سایت اختصاصی ممکن است بهترین گزینه باشد، حتی با هزینه و زمان بیشتر. اما اگر نیازهای شما به یک وب‌سایت ساده‌تر و با هزینه کمتر است، وردپرس ممکن است گزینه‌ی مناسب‌تری باشد که به شما امکان می‌دهد به سرعت و با هزینه کمتر وب‌سایت خود را راه‌اندازی کنید و در طول زمان آن را گسترش دهید.

انتخاب میان طراحی اختصاصی و وردپرس

اینکه در طراحی سایت روش طراحی سایت با وردپرس را انتخاب کنید یا از روش کدنویسی اختصاصی استفاده کنید یکی از مهمترین نکاتی است که باید به آن توجه کنید. هر روش دارای ویژگی ها و مزایای خاص خود هستند که نسبت به دیگری برتری دارد اما مهمترین نکته نیاز ها و قابلیت هایی است که برای رشد کسب و کار و ایده شما در حوزه آنلاین نیاز است. در همین چهت می توانید تمام نکات و زیر و بم روش طراحی سایت با وردپرس و روش طراحی سایت کدنویسی اختصاصی را بررسی کنید تا بتوانید بهترین تصمیم را بگیرید و از هزینه ها مجدد یا رشد ضعیف در مسیر ایده و کسب و کار خود جلوگیری کنید.

هزینه تولید محتوا

تولید محتوا یکی دیگر از هزینه های طراحی سایت است که بعد از طراحی و راه اندازی سایت یکی از موارد اساسی است که تأثیر مستقیمی بر رشد و توسعه سایت دارد. در این مرحله، تولید محتوا از انواع مختلف مانند محتوای متنی، صوتی، تصویری و ویدیویی باشد، 

۱. هزینه تولید محتوای متنی: این هزینه شامل هزینه‌های مربوط به نویسندگان، ویراستاران، و ممکن است شامل هزینه های مربوط به تحقیقات و منابع مورد نیاز برای تولید محتوا نیز باشد. همچنین، اگر متن‌ها نیاز به به روزرسانی دائمی داشته باشند، هزینه های مرتبط با بازنگری و به‌روزرسانی محتوا نیز وجود خواهد داشت.

۲. هزینه تولید محتوای تصویری: این مورد شامل هزینه های مربوط به عکس ها، نقاشی ها، نمودار ها، و سایر تصاویری است که برای نمایش در سایت استفاده می‌شوند. این هزینه ها ممکن است شامل هزینه های حق تصویر، هزینه های مرتبط با فتوشاپ یا نرم‌افزارهای ویرایش تصویر و هزینه های مربوط به طراحان گرافیکی باشد.

۳. هزینه تولید محتوای صوتی: این مورد در سایت های کمتری استفاده می شود و شامل هزینه های مربوط به ضبط صدا، ویرایش صدا یا موسیقی می‌شود. این هزینه ها ممکن است به دلیل نیاز به تجهیزات ضبط صدا و تولید و ویرایش صداها نسبت به سایر هرینه های تولید محتوا بالا باشد.

۴. هزینه تولید محتوای ویدیویی: این مورد شامل هزینه های مربوط به تولید و ویرایش ویدیو، هزینه های مرتبط با استفاده از تجهیزات فیلم برداری، هزینه های مربوط به بازیگران (در صورت استفاده از بازیگران)، و هزینه های مرتبط با استفاده از موسیقی یا صدا در ویدیوها می‌شود.

در نهایت، هزینه تولید محتوا برای وب سایت بستگی به نوع محتوا، میزان پیچیدگی، و نیازهای خاص سایت دارد. همچنین، باید توجه داشت که برای حفظ کیفیت و جلب توجه کاربران، تولید محتوا نیازمند صرف هزینه های مناسب و استفاده از منابع کافی است.

نکات مهم در تولید محتوای متنی

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد، کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته حال و آینده، شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد، تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

هزینه سئو سایت

هزینه سئو یا بهینه سازی برای موتورهای جستجو، بخش مهمی از هزینه‌ های بعد از طراحی سایت است که مستقیماً بر روی بازاریابی و دسترسی به سایت تأثیر می‌گذارد. سئو یک فراینده دقیق و پیچیده است که از قسمت های مختلفی تشکیل می شود و در ادامه به بخش های اصلی سئو اشاره می شود.

۱. تحلیل و کلمات کلیدی: انجام تحلیل کلمات کلیدی برای تعیین کلماتی که مخاطبین هدف شما جستجو می‌کنند، اساسی است. این مرحله نیازمند استفاده از ابزارهای تحلیل کلمات کلیدی و تجربه در زمینه سئو است.

۲. بهینه‌سازی محتوا: تنظیم محتوای سایت شامل استفاده از کلمات کلیدی در عناوین، متن‌ها، توضیحات meta، و سایر بخش‌های مرتبط با محتوا. هزینه‌های مربوط به تولید و به‌روزرسانی محتوا نیز باید در نظر گرفته شود.

۳. بهبود ساختار وب سایت: بهبود ساختار وب سایت از جمله بهینه‌سازی URLها، ایجاد نقشه سایت (sitemap)، بهینه سازی برای دستگاه‌های همراه و افزایش سرعت بارگذاری صفحات، اقداماتی هستند که برای بهبود رتبه‌بندی در موتورهای جستجو اهمیت دارند. این مراحل نیازمند دانش فنی و تجربه در زمینه توسعه وب‌سایت است.

۴. بهبود لینک‌ها (Backlinking): جذب بک لینک‌های کیفی و مرتبط با سایت، افزایش اعتبار و رتبه‌بندی سایت در موتورهای جستجو را تقویت می‌کند. این مرحله شامل هزینه‌های مربوط به تبلیغات در اینترنت، ایجاد روابط با وب‌سایت‌های دیگر، و یا استفاده از خدمات بهینه‌سازی بک لینک است.

۵. پایش و به‌روزرسانی مداوم: برای حفظ رتبه‌بندی و بهبود موقعیت در موتورهای جستجو، لازم است که به‌روزرسانی‌های منظم اعمال شود و پیشرفت‌های صورت گرفته پایش شود. این مرحله نیز نیازمند هزینه‌های مرتبط با مدیریت سئو و به‌روزرسانی محتوا است.

بنابراین، به منظور انجام بهینه‌سازی وب‌سایت برای موتورهای جستجو و حفظ رتبه‌بندی، لازم است که هزینه های مرتبط با تحلیل کلمات کلیدی، بهینه‌سازی محتوا، بهبود ساختار وب سایت، جذب بک لینک‌ها، و پایش مداوم در نظر گرفته شود.

تاثیر سئو در کسب و کار آنلاین

در عصر دیجیتال، فروشگاه های اینترنتی و کسب و کارهای آنلاین به منظور جلب مشتری و افزایش درآمد، نیازمند استراتژی های بازاریابی مؤثر هستند که یکی از کارآمدترین این استراتژی ها، سئو (SEO) یا بهینه سازی موتورهای جستجو و سئو در کسب و کار آنلاین است . برخلاف تبلیغات رایج که هزینه بر و موقتی هستند، سئو با بهبود دیدگاه و رتبه وب سایت شما در نتایج موتورهای جستجو، به طور مداوم و بلندمدت ترافیک ارگانیک جذب می‌کند.

سئو در کسب و کار آنلاین می‌تواند نقش کلیدی در رونق و رشد را به دلیل جذب مخاطب هدفمند ایفا کند. با پیاده سازی اصول سئو، وب سایت شما در نتایج اولیه موتورهای جستجو ظاهر می‌شود و این امر منجر به افزایش بازدیدکنندگان و در نهایت، فروش بیشتر می‌شود و این مورد تنها یکی از تاثیرات سئو در کسب و کار آنلاین است. هنگامی که کاربران به دنبال محصولات یا خدماتی هستند که شما ارائه می‌دهید، با دیدن سایت شما در صدر نتایج جستجو، به راحتی به آن دسترسی پیدا کرده و احتمال تبدیل شدن به مشتریان واقعی افزایش می‌یابد.

تایر سئو در کسب و کار آنلاین

هزینه پشتیبانی سایت

هزینه پشتیبانی سایت شامل فعالیت‌هایی است که به منظور حفظ عملکرد بهینه وب‌سایت و ارتقاء آن به صورت مداوم انجام می‌شود. در این مرحله، برخی از گزینه‌های ضروری برای پشتیبانی سایت عبارتند از:

  1. بررسی روزانه، هفتگی و ماهانه وضعیت سایت در موتورهای جستجو: این مورد شامل بررسی رتبه بندی سایت در موتورهای جستجو، شناسایی تغییرات و به روزرسانی‌های مورد نیاز برای بهبود رتبه بندی و بهینه سازی عملکرد سایت است.

  2. آپدیت منظم کدنویسی و قالب ها: به‌روزرسانی و بهینه سازی کد‌ها و قالب های سایت به منظور بهبود عملکرد، افزایش امنیت و سرعت بارگذاری صفحات می‌باشد.

  3. بررسی وجود خطا در سایت: این مورد شامل تجزیه و تحلیل خطا ها و اشکالات فنی در سایت است و اقدامات لازم برای رفع آن‌ها را شامل می‌شود.

  4. کانفیگ منظم سرعت و امنیت سایت: این مورد شامل به روزرسانی و تنظیمات منظم جهت بهبود سرعت بارگذاری و افزایش امنیت سایت در برابر حملات مخرب و نفوذ است.

  5. بررسی نقش پیشرفت سایت در گوگل و ترافیک ورودی آن: بررسی رتبه بندی سایت در گوگل و ترافیک ورودی به سایت جهت تجزیه و تحلیل عملکرد سایت و انجام اقدامات لازم برای بهبود آن.

  6. تعیین مسیر حرکت برای اعضای سایت جهت رسیدن به هدف کسب و کار: این مورد شامل برنامه‌ریزی و تعیین استراتژی های مناسب برای رسیدن به اهداف و ارتقاء عملکرد سایت است.

در نهایت، پشتیبانی منظم و به روز سایت از جمله مواردی است که اجازه می‌دهد به طور مداوم از عملکرد بهینه وب سایت خود مطمئن شوید و به راحتی می‌توانید هدف های خود را در دنیای آنلاین دنبال کنید.

روش های طراحی سایت

روش های طراحی سایت

تصمیم بین استفاده از وردپرس و یا کدنویسی اختصاصی برای طراحی وب‌سایت یکی از مهم‌ترین تصمیماتی است که برای شروع یک کسب و کار آنلاین باید انجام دهید. در این قسمت به تفاوت ها و شباهت های این دو روش پرداخته شده و تاثیر آن ها بر قیمت طراحی وب سایت بررسی می‌شود:

  1. CMS (سیستم مدیریت محتوا) یا کدنویسی اختصاصی:

    • طراحی سایت با وردپرس: این روش‌ برای سایت هایی که نیازمند به راه اندازی سریع هستند و کارفرما مایل است هزینه پایینی را برای طراحی سایت پرداخت کند بسیار مناسب است و از طرفی با استفاده از افزونه ها قابلیت های زیادی را می شود به این وب سایت ها اضافه کرد و توانایی سایت را بالا برد.
    • کدنویسی اختصاصی: این روش برای سایت هایی با نیازهای خاص و پیچیده مناسب است. با استفاده از کدنویسی اختصاصی، امکان پیاده سازی دقیق نیازهای سفارشی و ارتقاء بیشتر عملکرد سایت فراهم می‌شود.
  2. تفاوت‌ها و شباهت‌ها:

    • زمان و سرعت:
      • وردپرس: به دلیل استفاده از قالب‌ها و افزونه‌های آماده، زمان طراحی و اجرا کمتر است.
      • کدنویسی اختصاصی: زمان طراحی و اجرا بیشتر است زیرا همه چیز از ابتدا تا انتها به‌صورت دستی انجام می‌شود.
    • قابلیت سفارشی‌سازی:
      • وردپرس: از طریق قالب ها و افزونه ها تا قابل سفارشی سازی است اما محدودیت هایی وجود دارد.
      • کدنویسی اختصاصی: قابلیت سفارشی‌سازی بیشتر و جزئی‌تر از همه چیز در اختیار شماست.
    • امنیت:
      • وردپرس: برای حفظ امنیت به‌روزرسانی مداوم نیاز است.
      • کدنویسی اختصاصی: امنیت بالاتری دارد، اما نیازمندیم به یک تیم امنیتی قوی است.
  3. تاثیر بر قیمت طراحی:

    • وردپرس: طراحی با وردپرس معمولاً ارزان تر است زیرا زمان طراحی و اجرا کمتر است.
    • کدنویسی اختصاصی: طراحی با کدنویسی اختصاصی گران تر است زیرا نیاز به زمان و توانایی برنامه نویسی پیچیده دارد.

در نهایت، انتخاب بین وردپرس و کدنویسی اختصاصی وابسته به نیازها، بودجه و اهداف کسب و کار شماست. اگر سرعت آماده سازی و کمیت بالا برای شما مهم است، وردپرس ممکن است گزینه ی مناسبی باشد. اما اگر نیاز به امنیت و سفارشی سازی بیشتر دارید، کدنویسی اختصاصی توصیه می‌شود.

طراحی سایت اختصاصی

روشی برای پلت فرم های خاص

طراحی سایت اختصاصی

طراحی سایت وردپرس

روشی برای پلت فرم های عمومی

انواع طراحی سایت

طراحی سایت برای انواع مختلف کسب و کار ها متفاوت است و شامل موارد متفاوتی می شود،این تنوع که شامل طراحی سایت فروشگاهی،طراحی سایت شرکتی،طراحی سایت پزشکی، طراحی سایت آموزشی،طراحی سایت خبری و غیره می شود، نیازمند رویکردها و استراتژی‌های متفاوتی است که تاثیر مستقیمی بر زمان و هزینه طراحی سایت دارد. در ادامه به توضیح انواع طراحی سایت و تاثیر آن بر قیمت طراحی می‌پردازم:

  1. طراحی سایت فروشگاهی:

    • این نوع سایت ها نیازمند قابلیت فروش محصولات و خدمات ،سیستم های پرداخت آنلاین، سیستم مدیریت انبار و مواردی که بتواند روند خرید و فروش را آسان تر کند هستند.
    • قیمت طراحی سایت فروشگاهی معمولاً بیشتر از سایر انواع سایت ها است زیرا نیاز به اضافه کردن و مدیریت محصولات، سیستم پرداخت آنلاین، امکانات مدیریت سفارشات و بخش های دیگری دارد که نیاز به توسعه و سفارشی سازی بیشتری دارد.
  2. طراحی سایت شرکتی:

    • این نوع سایت ها برای شرکت ها و سازمان ها بوده و برای ارتباط با مشتریان، ارائه اطلاعات درباره شرکت و خدمات، و ارتقاء برند استفاده می‌شوند.
    • قیمت طراحی سایت شرکتی معمولاً متوسط است زیرا نیاز به قابلیت های مدیریت محتوا، فرم تماس، ارائه اطلاعات کامل و موثق، و ایجاد ارتباط با مشتریان دارد.
  3. طراحی سایت پزشکی:

    • این نوع سایت ها برای پزشکان، مراکز درمانی و بیمارستان ها استفاده می‌شود و اطلاعات درباره خدمات پزشکی، نوبت دهی آنلاین و ارتباط با بیماران را فراهم می‌کند.
    • قیمت طراحی سایت پزشکی معمولاً متوسط تا بالاست زیرا نیاز به امنیت بالا، رابط کاربری دوستانه، نمایش اطلاعات حساس و نیاز به سیستم نوبت دهی آنلاین دارد.
  4. طراحی سایت آموزشی:

    • این نوع سایت ها برای ارائه دوره های آموزشی، مطالب تحصیلی، آزمون ها و منابع آموزشی مورد استفاده قرار می‌گیرد.
    • قیمت طراحی سایت آموزشی متوسط است و بستگی به امکانات آموزشی مانند سیستم مدیریت دوره‌ها، فروش محتوای آموزشی و امکانات تعاملی دارد.
  5. طراحی سایت خبری:

    • این نوع سایت ها برای انتشار اخبار، مقالات و مطالب روز استفاده می‌شود و روش درآمد زایی آن تبلیغات برای دیگران است.
    • قیمت طراحی سایت خبری متوسط است و بستگی به نیاز به سیستم مدیریت محتوا، بخش‌های خبری متنوع، سیستم نظردهی و امکانات دیگر دارد.

در کل، هر نوع طراحی سایت نیازمند امکانات و ویژگی های خاصی است که تاثیر مستقیمی بر قیمت طراحی سایت دارد. 

برای مشاهده اطلاعات قیمت طراحی سایت کلیک کنید

نحوه محاسبه قیمت طراحی سایت در درنیای کد

برای محاسبه قیمت طراحی و توسعه یک وب سایت و قیمت‌گذاری دقیق آن، مراحل و فرایندهایی مانند نیازسنجی، تماس با مشتری، صدور پیش فاکتور، نهایی سازی پیش‌فاکتور، انعقاد قرارداد وجود دارد که هر یک از این مراحل تاثیر مهمی در تعیین قیمت نهایی دارند. در ادامه، به توضیح مراحل محاسبه قیمت و نحوه قیمت‌گذاری طراحی و توسعه وب سایت می‌پردازیم:

  1. نیازسنجی: این مرحله شامل تحلیل نیازهای مشتری، اهداف پروژه، محتوا، سیاست های سئو، نیازهای امنیتی و سایر جنبه های مورد نیاز برای طراحی وب سایت است. این اطلاعات برای تخمین زمان و تخصص های لازم برای پروژه بسیار مهم هستند.

  2. تماس یا جلسه حضوری با مشتری: در این مرحله، کارشناسان ما با مشتری تماس می‌گیرند تا جزئیات نیازمندی ها را بررسی کنند و سوالات مشتری را پاسخ دهند. این تماس یا جلسه به توضیحات دقیق تری در مورد پروژه و ابهامات موجود کمک می‌کند.

  3. تعیین نیاز ها  و ساختار پروژه : در این مرحله پس از نیاز سنجی و تعیین دقیق اهداف پروژه ، ساختار دقیقی از نیاز ها و امکانات و صفحات پروژه آماده می شود تا هم برنامه نویسان و طراحان و هم کارفرما نگاه دقیقی به ابعاد پروژه داشته باشند.
  4. صدور پیش‌فاکتور : بر اساس اطلاعات جمع آوری شده در مراحل قبلی، یک پیش فاکتور شامل هزینه ها و زمان لازم برای انجام پروژه تهیه می‌شود و برای مشتری ارسال می‌شود. این پیش فاکتور شامل تفکیک هزینه ها، فهرست صفحات، محتواها و سایر جنبه های مورد نیاز برای طراحی و توسعه وب سایت است.

  5. نهایی‌سازی پیش‌فاکتور: در این مرحله، مشتری پیش فاکتورهای دریافتی را بررسی کرده و اگر نیاز به تغییراتی بود، درخواست می‌دهد. پس از تایید پیش‌فاکتور نهایی، قیمت نهایی برای پروژه مشخص می‌شود.

  6. انعقاد قرارداد: در این مرحله، بر اساس پیش فاکتور نهایی، قرارداد بین مشتری و دنیای کد امضا می‌شود که شامل جزئیات پروژه، زمان‌بندی و هزینه ها است.

برای قیمت‌گذاری، عواملی مانند زمان و تلاش مورد نیاز برای انجام پروژه، پیچیدگی پروژه، سطح تخصص مورد نیاز، و تجربه مد نظر قرار می‌گیرد. همچنین، هزینه های مربوط به نرم افزارها و منابع مورد نیاز نیز در قیمت گذاری موثر هستند. این عوامل در نهایت موجب تعیین قیمت نهایی برای طراحی و توسعه وب سایت می‌شوند.

سوالات متداول

هزینه طراحی سایت وردپرس به دلیل استفاده از ماژول‌ها و افزونه‌های آماده کمتر است. این ماژول‌ها از نظر امنیت تست شده و سرعت کار با آن‌ها بیشتر از کدنویسی است. علاوه بر این، منابع آموزشی رایگان وردپرس در دسترس است.

معمولاً زمان استاندارد انجام پروژه‌های ساخت وب‌سایت بین 1 تا 2 ماه کاری است، اما زمان دقیقتر آن پس از بررسی ویژگی‌ها و امکانات اختصاصی سایت مشخص خواهد شد.

طبق قوانین، 30 تا 40 درصد مبلغ از قیمت طراحی سایت در ابتدا از مشتری دریافت خواهد شد و مابقی هزینه‌ها در یک یا دو مرحله بصورت کامل تسویه خواهد شد.

در زمان طراحی سایت داینامیک، انعطاف پذیری لازم برای قسمت های مختلف سایت در نظر گرفته می‌شود تا مدیر سایت بر اساس نیاز و سلیقه خود قادر به ایجاد تغییر و ویرایش در قسمت‌های مختلف سایت باشد.

برای مشتریانی که قرارداد طراحی سایت اختصاصی منعقد می‌کنند، امتیاز ثبت هاست و دامنه رایگان در اختیارشان قرار می‌گیرد.

از عوامل موثر بر قیمت طراحی سایت می‌توان به نحوه پشتیبانی، نوع سایت، زبان برنامه‌نویسی، استفاده از قالب‌های آماده و اختصاصی، خرید هاست، خرید دامنه و ... اشاره نمود.

تیم دنیای کد پس از تکمیل طراحی سایت شما، تا یک سال بصورت کامل از تمام مسائل فنی سایت شما پشتیبانی خواهد کرد.

جستجو کردن